Καινοτομία & Βιωσιμότητα

Ανταποκρινόμενοι στις συνεχείς προκλήσεις και ανάγκες του τομέα, αναπτύσσουμε συνεχώς νέα, καινοτόμα προϊόντα και λύσεις παραμένοντας στην αιχμή της τεχνολογίας και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και προσδοκίες των συνεργατών μας.

Αειφόρα Καινοτομία

Ως Eco-Bright έχουμε ως κεντρικό πυλώνα στρατηγικής την ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων προϊόντων και λύσεων.

Καινοτομία

Δίδουμε έμφαση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και λύσεων με πλήρη εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών στον τομέα των χημικών υλών.

Με αύτο τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε συνεχώς τις πιο προηγμένες λύσεις σε τεχνολογικό επίπεδο, την μέγιστη ασφάλεια για τους χρήστες και τον μέγιστο σεβασμό στο περιβάλλον!

Επενδύσεις

Μέσω των συνεχών επενδύσεων σε εξοπλισμό παραγωγής, Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και σε υποδομές διασφαλίζουμε ότι είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας .

Επιπρόσθετα, επενδύουμε στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της εταιρείας μας, με αποτέλεσμα την ενίσχυση την προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος!

Βιωσιμότητα & Περιβάλλον

Έχουμε την περιβαλλοντική βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής μας! Πρώτιστος στόχος της Eco-Bright είναι οι πρακτικές που ακολουθούμε να είναι βιώσιμες, υπέυθυνες και να σέβονται πλήρως το περιβάλλον.
Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Την προσεκτική μελέτη και χρήση βιοδιασπώμενων και οικολογικών χημικών.
  • Την ανακύκλωση και ορθή απόρριψη υλικών.
  • Την μείωση του πλαστικού στις συσκευασίες μας
  • Ενθάρρυνση της ανακύκλωσης

Με αυτό τον τρόπο, συμβάλλουμε ενεργά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την μείωση των πλαστικών απορριμάτων και την προστασία της φύσης.

Insitutional Hygiene

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις και προϊόντα για την βιομηχανία τροφίμων, την μαζική εστίαση(HORECA), τα καθαριστήρια και την καθαριότητα επαγγελματικών χώρων.

Retail Range

Εξερευνήστε τα προϊόντα και τις μάρκες μας που προορίζονται για οικιακή χρήση και σχετιζονται με την φροντίδα ολόκληρου του σπιτιού.

Private Label

Παρέχουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε υπεραγορές και εταιρείες βάση των προδιαγραφών και αναγκών τους.

Food Industry

Έρχεται σύντομα...